06 – 10 32 27 36

Voor het melden van een overlijden
kunt u mij ook ‘s nachts bellen!

Bewust afscheid nemen

Als iemand die dichtbij je staat overlijdt, komt er veel op je af. Emotioneel, maar ook praktisch. Er moet van alles geregeld worden. Misschien staat je hoofd daar helemaal niet naar door het verdriet dat je voelt.

Dan is het fijn als er iemand naast je staat. Iemand die houvast geeft en je helpt je weg te vinden te midden van alle verwarring en verdriet. Iemand die allerlei praktische zaken kan regelen en overal aan denkt. Afscheid nemen kan maar één keer.
Bij een overlijden gaat het om de essentie van iemands leven. Voor mij is steeds de vraag: hoe kunnen we daar recht aan doen? Welk afscheid past bij deze mens en hoe organiseren we dat? Ik geloof dat een bewust gekozen afscheid troost biedt.

Ik ben uitvaartbegeleider Gerdi Aanstoot en ik help u graag. Dit doe ik samen met Vincent Wooldrik.

Gerdi

“Het is belangrijk om schoonheid toe te voegen aan een uitvaart. Schoonheid is balsem voor de ziel. Op zielsniveau geraakt worden, geeft troost.”

Voor nu en later

Ik help mensen die nu de uitvaart van hun partner, ouder, kind of ander familielid moeten regelen. Maar ik ben er ook voor later. Misschien hebt u wensen voor uw eigen uitvaart? Of wilt u graag praten over het afscheid van uw partner die ongeneeslijk ziek is? Dan kan het fijn zijn om nu alvast kennis te maken, zodat u weet dat de uitvaart later in goede, vertrouwde handen is. Tijdens ons gesprek luister ik naar uw verhaal, vertel ik wat de mogelijkheden zijn en leggen we, als u dat wilt, uw wensen vast op papier.